Blogikirjoittajat
Tutustu ihmisiin kirjoitusten takana
Ville
Eerikäinen
Kehitän yhdessä Antti Rantanivan kanssa nuorten tulevaisuusvalmennusta nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juvenian Ohjaamo Olkkari 2.0 -hankkeessa. Hanketta hallinnoi Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelut ESSOTE ja sitä rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus.
Olen nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, Yhteisöpedagogi (AMK) ja tuleva ympäristökasvattaja. Toimin opiskelijatoiminnan ohjaajana Etelä-Kymenlaakson ammattiopiston Yhdessä – Tillsammans -hankkeessa. Olen työskennellyt nuorten parissa vuodesta 2009 ja toiminut Etelä-Kymenlaakson ammattiopistossa opiskelijatoiminnan ohjaajana vuodesta 2017. Mielestäni parhaita juttuja ovat luovuus, paljaat varpaat polulla, kiipeily, ku saa olla intopinkee!
Usva Friman on digitaalisen kulttuurin tohtorikoulutettava Turun yliopistosta. Hän on pelikulttuurin tutkija, joka tekee parhaillaan väitöskirjaa suomalaisnaisten digitaalisesta pelaamisesta ja sukupuolen vaikutuksista pelikulttuuriseen osallisuuteen. Vapaa-ajallaan Usva on intohimoinen Final Fantasy MMO -pelaaja ja monipuolinen digipeliharrastaja.
Olen Sitralla IHAN® – ihmislähtöisen datatalous projektin yhteiskunnallisesta markkinoinnista ja päättäjäviestinnästä vastaava johtava asiantuntija. Tehtävänäni on rakentaa ymmärrystä siitä, miksi datatalouden uuden paradigman tulee rakentua juuri ihmislähtöisyyden varaan.
Elämässä kiinnostaa kirjat, puolivillainen taiteilu, kaikenlainen opiskelu ja eksistentiaalinen ihmettely. Työskentelen etsivänä nuorisotyöntekijänä ja koulutukseltani olen sosionomi. Koordinoin myös Queer Stadi -henkilöstöverkostoa kaupungin sateenkaareville työntekijöille.
Mia Hanström kouluttautui 1970-luvun lopulla vapaa-ajan ja nuorisotyön ohjaajaksi ja on siitä lähtien työskennellyt vapaa-ajan ja nuorisotyön parissa, nuorisotalon johtajana, kenttätyöntekijänä, kansanvalistajana, koulutuskonsulttina ja toiminnanjohtajana. Hanström on erikoistunut nuorisotyöhön ja tasa-arvotyöhön ja on kirjoittanut yli 20 kirjaa muun muassa tyttö- ja poikaryhmistä, avoimesta toiminnasta sekä oppaan vanhemmille. Hanström toimii tällä hetkellä toiminnanjohtajana sekä SKUNKissa että Ålands Arbetarinstitutissa, työväen sivistysliitossa. Hanström luennoi, ohjaa ja järjestää kursseja ja kehittämishankkeita sekä ohjaa henkilöstöryhmiä. Hän asuu Ahvenanmaan saaristossa Kumlingen saarella, jossa hänellä on muun muassa 10 mehiläispesää, 3 aasia ja hevonen, ja hän rakastaa eläimiä ja luontoa.
Olen koulutukseltani kuva-artesaani, ohjaustoiminnan artenomi (AMK) ja sosionomi (AMK). Toimin nuorisotyöntekijänä Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalveluissa NUTUT-hankkeessa (nuorisotyö ja tukiverkot Hämeenlinnan yläkouluissa ja lukioissa 2020-2022). Olen työskennellyt nuorten parissa vuodesta 2012 ja toiminut Hämeenlinnan kaupungin nuorisotyöntekijänä vuodesta 2015. Kaikenlainen taiteilu, eläimet, metsät, luonto ja kahvi on parasta!
Essi työskentelee Marjan kanssa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juveniassa projektitutkijana Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskuksessa. Tavoitteena on kunnallisen nuorisotyön nopean tiedontuotannon vahvistaminen. Jos kiinnostuit havainnoista verkkonuorisotyöstä korona-aikana, ole yhteydessä.
Kirjoittaja on nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja (Paukkulan kasvatti) sekä sosionomi (AMK). Parhaillaan hän viimeistelee Internet- ja pelitutkimuksen maisteriopintoja Tampereen yliopistossa. Minna on työskennellyt kotimaassa ja ulkomailla sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Hänen tehtävänään on ollut parantaa teknisiä tukitoimintoja ja sähköisiä palveluita. Hän on koordinoinut myös seudullista nuorisotakuutoimijoiden verkkoviestinnän edistämisprojektia (Seutunuotta) sekä toiminut vuosia tieto- ja viestintätekniikan kouluttajana. Tällä hetkellä hän toimii varhaiskasvatuksen ja sosiaalipalveluiden asiakastietojärjestelmien pääkäyttäjänä Tampereen kaupungilla.